WELKOM

Vind jouw zorgverlener

van kinderwens tot ver in het ouderschap.

Bloei verkleint de stap tussen ouders, kinderen en hun zorgverleners

Voor wensouders en zwangeren: 
Heb je een kinderwens, weet je het niet zeker, ben je zwanger, een kindje verloren of zit je in een fertiliteitstraject? Vind een zorgverlener om jou te ondersteunen.

Van baby tot adolescent:
Ondersteuning en bekrachtiging bij de opvoeding van je kind kan jou écht in je kracht zetten. Zoek je een zorgverlener die jou vanuit een gelijkwaardige positie helpt bij het beantwoorden van jouw opvoedingsvragen vanaf het prille begin tot in de pubertijd?

Voor ouders:
​Als ouder mag je je kind de weg wijzen in het leven. Je bent voor je kind een belangrijk voorbeeld, een veilige haven en een steunpilaar. Om dat te kunnen bieden is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en in balans te zijn. Zowel fysiek als mentaal. Daarom is er ook voor de wegwijzers in het leven van onze kinderen heel wat zorg voor handen.

Bloei bundelt krachten en kennis in de zorg.

Bloei ziet een wereld vol individuen die in hun kracht staan en van daaruit met respect voor de eigen identiteit op een liefdevolle manier met elkaar omgaan.
Onze kinderen zijn de bron van een nieuwe maatschappij. Door het samenbrengen van zorgverleners met een gelijkaardige visie op dit platform bekrachtigen we ouders in het maken van hun opvoedingskeuzes.

Past Bloei helemaal bij jou als zorgverlener?

​Wees welkom in onze Bloei-tribe en meld je aan via het aanmeldingsformulier!